zondag 9 mei 2010

terug van Reims...

Net terug van Reims en toch nog even mijn Blog aanvullen.

Afgelopen woensdag een meer dan leuk concert gehad te Erp. Buiten het onderschatten van het aantal decibel dat een musket uit Napoleons tijd maakte liep het lekker. Het orkest zet zich goed en er kan nu volop aan de toekomst gewerkt worden. Ik kijk uit om het resultaat binnen twee jaar te kunnen aanschouwen!

Daarna nog een stevige werkweek gehad en dan vrijdag eindelijk ontspannen!! Lekker vertoeven in de champagnestreek en dit in aangenaam gezelschap... rust en de Godendrank mocht rijkelijk vloeien.... zaaalig... nu spijtig alweer achter de rug. De aangekochte kratten champagne zijn veilig opgeborgen en liggen op een volgende goede gelegenheid te wachten.

Nu komt er een belangrijke week aan!! Maandag nog volop het kantoor op orde brengen en dinsdag controle van de commissie Vlaamse Gemeenschap. Daarna start het project Ma NNin waarvan er nu al een compilatievideo op Youtube te vinden is.
De week zal in een première resulteren .... leuk! Daarna maak ik de planning voor 2011 op en begin ik 2012 te boeken. Verder is er op 21 mei 2010 nog een leuk optreden met Emanon en Lars Horntveth in Dordrecht!

Maar eerst deze week!


Geen opmerkingen: