maandag 30 november 2009

en... Actie!

Vanuit Geel dit bericht... zit vandaag hier voor twee voorstellingen van het varken... straks nog wat studeren en dan naar Erp voor een erepetitie met het koor... wel en beetje bevreemdend ... eind november kerstnummers repeteren... ik hoop stiekem dat het snel zal gedaan worden want ben wat vermoeid.

Gisteren ook een succesvolle voorstelling gehad in Geel om dan vervolgens naar een optreden te gaan van de klarinetmeester David Krakauer... deze Joods Amerikaanse klarinettist trad op in het Zuiderpershuis.
Zijn band bestaande uit electric-gitar, bass, drums, sampler, accordeon was in grote doen.
David zelf ramde de klarinetklanken door de strot van de aanwezigen. Er was geen ontsnappen aan. Soms zeer interessante technische momenten, hoogstandjes, indrukwekkende ontketeningen... het was fel ... zeker was ik onder de indruk maar voor mij ontbrak één of tenminste twee intieme momenten ... momenten met souplesse en gelaten emotie... emotie niet vanuit de kracht maar vanuit de diepere... zachte buik... en niet dat hij niet probeerde deze te bereiken maar zonder succes... hij is of was zeker tijdens dit optreden vooral een power-klarinettist.. Ik was wel diep onder de indruk van de man met de samples ...

Een mooie avond van een zwaar weekeinde, weinig geslapen, veel wakker gelegen...

Morgen spelen we nog een varken in Hoboken, de rest van de dag moet ik aan een dossier werken... thuis...
Woensdag is dan een zeer hectische dag met veeeeeel vergaderingen, en een voorstelling van het varken alsook een repetitie in Erp. Donderdag de opname van de franstalige versie van het varken in Brussel en in de namiddag op de koffie in Tilburg.
's avonds is het dan de beurt aan L'UF,...


Meester Krakauer in actie:




"Afwezigheid is voor de liefde wat wind is voor vuur: het blust het kleine maar het ontsteekt het grote."
R. de Bussy-Rabutin (1618-1693) Franse Schrijver

Geen opmerkingen: