maandag 27 september 2010

maandag... snotdag :-)

Vandaag veel last van snot... tja.. het moest er eens van komen ... weinig slaap, veel stress en drukte ... en daar kan ne mens ni echt tegen ... dus ... gelukkig enkel wat verkouden. Is dus een zeer rustig weekeindje geweest dat gisteren afgesloten werd met een reuze saunabeurt in mijn favoriete aquarein complex. (www.aquarein.be)

Vandaag al enkele uurtjes bezig met het plannen van 2011. Zal een boeiend jaar worden met vele uitdagingen :-)
Straks nog wat klarinetten en daarna naar Leuven voor een ontmoeting met de boekhouder van Emanon. Daarna rustig naar Valkenswaard rijden en dan wat klarinetjes bekijken en repetitie dirigeren.
Morgen is het dan terug de beurt aan het orkest van De Munt met in de loop van de dag een repetitie en 's avonds een generale.
Woensdag dan concert in Bozar te Brussel en dan is het project met het opera-orkest weer afgesloten. tot nu toe was het aangenaam vertoeven aldaar.

Donderdag is het een zeer drukke dag. Vanaf 9 uur veel te doen in Tilburg daarna naar mijn Zeelster vrienden. Nu we toch bezig zijn.. vrijdag een meeting met een zangeres voor een toekomstig project en daarna naar mijn goede vriend Luc. Er is weer veel bij te praten, hoop dat hij het goed stelt. Daarna opening van de nieuwe gebouwen van De Singel te Antwerpen.



We kunnen de wereld afreizen op zoek naar schoonheid, maar we moeten haar in ons dragen om haar te kunnen vinden. R.W.Emerson

Geen opmerkingen: