maandag 11 oktober 2010

onuitputtelijk...

We hebben het weekeinde overleefd ;-)
Wat drukjes geweest maar ook wel veel mooie dingen gezien en veel gekregen:
Ontroering, beroering, inspiratie, transpiratie, confrontatie, voldoening, evocatie, openbaring, warmte én koude, liefde, vriendschap...

Vandaag dan weer in de startblokken voor een niet al te drukke week. Vandaag veel papierwerk en een dossier beginnen te schrijven maar alles op zen gemak. Vanavond naar Valkenswaard en morgen een ganse dag thuis om wat op te ruimen en hopelijk weer een paar uurtjes te kunnen werken aan wat nieuwe muziek. Woensdag en donderdag krijgen we dan weer twee volle Nederlandse dagen om dan vrijdagavond de midweek te sluiten met een concert te Merchtem. Een heropstanding van het Walter Boeykens klarinettenchoir onder leiding van de maestro himself. Zaterdag dan eens gaan kijken naar een masterclass koordirectie in Tilburg. (met oa een behandeling van de koorpassages uit het requiem van Verdi.)

De week starten we met een leuk muziekje... het vierde deel van het meester werk Pini Di Roma met een schitterende dirigent Georges Prêtre! De stuwing vanuit een bijna erotiserend begin naar een brede finale... lekker!!



Het kleinste wordt groot als je het met liefde doet.
Pater Damiaan

Geen opmerkingen: